Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-28-2007, 01:14 PM   #1
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default Which character(s)=PAUSE ?

I want to make some speeddials for callthru by Betamax company, because some Betamax have better rates but no SIP possible. For that reason I need some speeddialrules.
I try this, but not working. Probably because PAUSE is not p or ***(that I use on my mobile) in Voxalot.
Speedials
No. Contact Nummernaam Provider
**1 test smsdiscount callthru 0031107442515p0049123456789# SMS Discount
**1 via smsdiscount callthru 0031107442515***0049123456789# SMS Discount

003110744215 is smsdiscount access number in Netherlands(I know smsdiscount work with SIP, but this is for test only)
0049123456789 is number to call


How I have to make a PAUSE in Voxalot instead of using "p" or "***"?
130166 is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to 130166 For This Useful Post:
foneboxx (08-28-2007), tomblandford (08-28-2007)
Unread 08-28-2007, 02:48 PM   #2
foneboxx
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 99
Thanks: 24
Thanked 9 Times in 8 Posts
foneboxx is on a distinguished road
Default

Very interesting as it is the ultimate solution to make the Betamax non Sip products work on voip ata's or Sip clients.
Thanx a lot for that question.If anyone could help...

Edit: You mean that you can "callthrough" using VoXalot SpeedDialRule? Was not awared of that. Could you explain? Did you get that solution work on a classic Sip Softphone or Good old Phone?

Last edited by foneboxx; 08-28-2007 at 02:53 PM.
foneboxx is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2007, 05:21 PM   #3
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

Because it work on my mobile, I was thinking that to use for my ip-phone too(esp. dialnow have lower rates to NL and DE mobile).
But a look on x-lite forum learn me that this seems not possible with voip.
Maybe only if Voxalot makes two step dialing possible.
So i have to remember the numbers in my head instead of phone.
130166 is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2007, 05:34 PM   #4
foneboxx
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 99
Thanks: 24
Thanked 9 Times in 8 Posts
foneboxx is on a distinguished road
Default

The two step could be possible with an asterisk, but tried with both justvoip and nonoh, no registration possible.Did not try to register nonoh or justvoip through Voxalot and then try to register my VoXalot through asterisk, will give it a try, maybe a solution... Stay tuned, will report .
foneboxx is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2007, 08:01 PM   #5
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

What he'sdoinf is this:

1. Adding a SIP Compatible Betamax service with VoXalot
2. Calling an Access Number for a Non-Sip Compatible service using the free calling on the SIP Compatible service (hence using the Non SIP service via the Access Number)
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2007, 08:26 PM   #6
foneboxx
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 99
Thanks: 24
Thanked 9 Times in 8 Posts
foneboxx is on a distinguished road
Default

hi emoci, could you explain more please?
foneboxx is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2007, 09:39 PM   #7
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

Yes, it is a emoci said. I have already smsdiscount account, but want to use Dialnow for some DE/NL mobile using the Dutch accesnumber from Dialnow using smsdiscount as sip-provider.
First dial accesnumber and then number to call is possible, but I want onestepdial from phonebook in my phone, so I not have to remember number, only choose "friend A" in my phonebook and phone and voxalot do the rest.
From my mobile this works(using "accesnumber p numbertocall #", but I want the same from phone at home, without using computer.(with small extra advance that calling to accesnumber is free(freedays), but most important for me is onestepdial).
130166 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.