Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-02-2006, 11:44 AM   #1
tirannus
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tirannus is on a distinguished road
Default VoipStunt and Voxalot

Is possible to call a voipstunt user (that use voipstunt software) with sip voip phone ?

I have set Speed dial with :
Number : 1
Name : test
SIP URI sip:Pippo@voipstunt.com

where pippo is the voipstunt username of my friend.

In Dial Plans I have
Priority 1
Pattern _[X*][X*].
Replacement ${EXTEN}
Provider VoipStunt
ENUM ${EXTEN}
Active Yes


When I dial **1 on my voip phone my friend pippo not receive a call, and after 30 seconds in my voip phone appear not reachable (but my friend is online with voipstunt).

Why not work ?
tirannus is offline   Reply With Quote
Unread 08-02-2006, 04:32 PM   #2
nobre84
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
nobre84 is on a distinguished road
Default

Is Voipstunt "registered" in voxalot settings? Betamax products dont allow incoming calls outside of their network.
nobre84 is offline   Reply With Quote
Unread 08-02-2006, 04:59 PM   #3
tirannus
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tirannus is on a distinguished road
Default

Yes, status of Voipstunt in Voxalot is Registered. I have also Cheapnet and it is also registered.
Work only SIP to PSTN call. Sip to Voipstunt user with software not work.

Now every max 3 minute of voip call or traditional call with my siemens c450IP, the line falls, and in phone display appear the line is engaged.
If I configure my siemens with Voipstunt instead of Voxalot then no problem.

tirannus is offline   Reply With Quote
Unread 08-02-2006, 06:24 PM   #4
tirannus
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tirannus is on a distinguished road
Default

for me now stop with voxalot because is impossible call for over 3 minutes.

tirannus is offline   Reply With Quote
Unread 08-09-2006, 09:25 AM   #5
deny_e_marty
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
deny_e_marty is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by tirannus
for me now stop with voxalot because is impossible call for over 3 minutes.

in these days i don't call with nothing Betamax Provider inside VoXaLot
fortunately i have parlino too ... and work with VoXaLot.. but it's not free
deny_e_marty is offline   Reply With Quote
Unread 08-10-2006, 09:25 PM   #6
roberthuang
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 30
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
roberthuang is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by tirannus
for me now stop with voxalot because is impossible call for over 3 minutes.

On August 9th, everytime I made calls through VoipStunt, the call dropped after 3 or 5 minutes, it was very annoying. I don't know the problem is from Voxalot or VoipStunt. Now everything is back to normal.
roberthuang is offline   Reply With Quote
Unread 08-11-2006, 12:08 AM   #7
tirannus
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tirannus is on a distinguished road
Default

the problem is voxalot because my voip line works very good when I configure my phone directly with voipstunt or voipbuster settings.

With voxalot I have noticed also a remarkable voice delay, instead with directly configuration there is a little voice delay.
tirannus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install Calltrough with Voxalot? mgoebel Voxalot Support 14 08-15-2009 12:04 PM
SipBroker: VoXaLot -> Betamax/Finarea e Betamax/Finarea -> VoXaLot pranzo Voxalot Supporto Italia 2 02-27-2007 06:51 PM
il telefono non squilla alle chiamate in ingresso su VoXaLot pranzo Voxalot Supporto Italia 5 02-27-2007 01:16 PM
voxalot account can't get any call. gordon_tor Voxalot Support 10 09-18-2006 12:20 PM
VoXaLot with provider Voipstunt cashnet Voxalot Support 1 06-07-2006 09:56 PM


All times are GMT. The time now is 02:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.