Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-13-2007, 04:04 AM   #1
Tony
 
Join Date: Jan 2007
Location: Sydney
Posts: 221
Thanks: 64
Thanked 106 Times in 49 Posts
Tony is a jewel in the roughTony is a jewel in the roughTony is a jewel in the rough
Default Announcing new features for Premium Members

http://forum.voxalot.com/site-inform...html#post11606
Tony is offline   Reply With Quote
Unread 08-13-2007, 04:44 AM   #2
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default

Very crisp and slick !

Well done Tony, Martin and the rest of team.

Would it be possible to add an "If not registered condition" in the call forwarding screen (perhaps in the Time Rule area) ?

Thanks
kurun is offline   Reply With Quote
Unread 08-13-2007, 06:46 AM   #3
juancarlos
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 87
Thanks: 14
Thanked 8 Times in 8 Posts
juancarlos is on a distinguished road
Default


In the call forward, I think Sipbroker/Voxalot is missinng as inbound provider. for example when using the tollfree number, or when another voxalot account calls me and I would like to route this call in a specific way.

Also sad to see that there is no the posibility to make a double ring (to a mobile phone and a voxalot extension at the same time simultaneously) or a delay feature so that voxalot extension rings first and then the mobile.

Would be also useful to activate/deactivate the call forward using the phones keypad
juancarlos is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to juancarlos For This Useful Post:
191727 (08-13-2007)
Unread 08-13-2007, 07:23 AM   #4
ricardojpereira
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
ricardojpereira is on a distinguished road
Default

Is it just me or there is something missing on the interface (some scripting issue) ?

When I select the destination on the call forward (phone number, sip uri, etc...), I'm give no edit box to provide the address.

On another hand I still have the same problem of not being able to register the 5th provider even if I should be supposed to with my premium account.

Regards
ricardojpereira is offline   Reply With Quote
Unread 08-13-2007, 07:24 AM   #5
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by ricardojpereira View Post
Is it just me or there is something missing on the interface (some scripting issue) ?
Your browser is caching old javascript. Try accessing http://www.voxalot.com/javascript/voxalot.js a couple of times and then re-visit the page.

Or alternatively clear your browsers cache.
.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 08-13-2007, 07:26 AM   #6
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by ricardojpereira View Post
On another hand I still have the same problem of not being able to register the 5th provider even if I should be supposed to with my premium account.

Regards
PM me your Voxalot account and the provider you are having problems with and I will take a look.
.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 08-13-2007, 07:32 AM   #7
affinity
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 799
Thanks: 66
Thanked 61 Times in 44 Posts
affinity will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by martin View Post
Your browser is caching old javascript. Try accessing http://www.voxalot.com/javascript/voxalot.js a couple of times and then re-visit the page.

Or alternatively clear your browsers cache.
.
If you are using IE or Firefox, then a <ctrl><f5> should do a force refresh of the page. I am sure other browsers have their methods too.
affinity is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to affinity For This Useful Post:
kurun (08-13-2007), martin (08-13-2007)
Unread 08-13-2007, 07:47 AM   #8
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default equals ""(nothing) = no caller-id

Question(s) about Call Connection Rule

If the number - equals - empty = If no caller-id ?
and/or else
If the number - contains - [0123456789] possible?
(Then rest is without caller-id)
130166 is offline   Reply With Quote
Unread 08-13-2007, 08:38 AM   #9
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by 130166 View Post
If the number - equals - empty = If no caller-id ?
The trick here is how do you define "no caller id". Is it simply no digits exist in the CID number?
.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 08-13-2007, 11:09 AM   #10
shezad
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 162
Thanks: 9
Thanked 1 Time in 1 Post
shezad is on a distinguished road
Default

It looks like the new call forward funtion is not working as i should be, is it only me ? I choose the matching rule Inbound provider, there should open another icon list with providers it never comes up.

regards from shezad
shezad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Announcing new features for Premium Members Tony Site Information and Administration 0 08-13-2007 04:03 AM
Coming Soon - New CFWD and speed dial features martin Voxalot Support 31 02-24-2007 05:01 PM


All times are GMT. The time now is 04:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.