Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-14-2010, 05:45 AM   #1
jadirjulio
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
jadirjulio is on a distinguished road
Default Incoming Calls from other voip provdor

I am basic user, and from my Voxalot account, I call my account TerraSip.com dialing * 7402 or any other provider by dialing * xxx ... why not call my Voxalot account from any other provider by dialing * 010?
jadirjulio is offline   Reply With Quote
Unread 07-14-2010, 09:24 PM   #2
wildbill
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Cairns - Australia
Posts: 117
Thanks: 1
Thanked 10 Times in 8 Posts
wildbill is on a distinguished road
Default

Without knowing your setup usually your device (ATA) has to be registered by the provider (in this case Voxalot) to "receive" calls.
Devices such as the SPA3102 allow you to make a call via dial plans without having the VSP registered but you can't receive a call- Bill
wildbill is offline   Reply With Quote
Unread 08-08-2010, 07:57 PM   #3
jadirjulio
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
jadirjulio is on a distinguished road
Default

My ATA configured with my Voxalot account is receiving calls from other Voxalot users normally, but my friend who have Skype can not call me by dialing *010 and my Voxalot number. what is wrong? ... please help me!
jadirjulio is offline   Reply With Quote
Unread 08-09-2010, 02:10 AM   #4
Ron
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 447
Thanks: 4
Thanked 8 Times in 8 Posts
Ron will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by jadirjulio View Post
My ATA configured with my Voxalot account is receiving calls from other Voxalot users normally, but my friend who have Skype can not call me by dialing *010 and my Voxalot number. what is wrong? ... please help me!
Is your friend using SkypeOut to call a Sip Broker PSTN access number first? I don't believe Skype supports Sip Broker access directly.

Last edited by Ron; 08-10-2010 at 06:10 AM.
Ron is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DID Numbers, Free Voip Calls, & more Voip Info amroe Voxalot General 54 01-13-2014 09:11 AM
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
incoming sip calls going directly to voicemail vishal3110 Voxalot Support 8 12-13-2008 12:17 AM
VoIP situation in Japan - how to improve with ENUM and peering. v164 Voxalot General 2 02-02-2008 03:05 PM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 10:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.