Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 06-16-2007, 07:33 PM   #1
191727
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 74
Thanks: 94
Thanked 6 Times in 6 Posts
191727 is on a distinguished road
Default Is Voxalot facing problem in dialplan?

I am facing problem to make calls with voxalot according to my dial plan. It seems that nothing is working now. I could make calls till today and nothing has been changed. I contacted a friend and he confirmed that he also is facing the same problem.

Is there any problem going on?
191727 is offline   Reply With Quote
Unread 06-16-2007, 07:49 PM   #2
pauloneopark
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
pauloneopark is on a distinguished road
Thumbs down Not....,

Not,

The Problem is not in the Dial Plan, and yes the Provider register of the Betamax consideration I wait that Martin decides the problems therefore is something in Voxalot, since direct register in my ACT it works well…
pauloneopark is offline   Reply With Quote
Unread 06-16-2007, 08:45 PM   #3
voip2007
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 64
Thanks: 14
Thanked 2 Times in 2 Posts
voip2007 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by 191727 View Post
I am facing problem to make calls with voxalot according to my dial plan. It seems that nothing is working now. I could make calls till today and nothing has been changed. I contacted a friend and he confirmed that he also is facing the same problem.

Is there any problem going on?
I have the same problem too
voip2007 is offline   Reply With Quote
Unread 06-16-2007, 09:17 PM   #4
pauloneopark
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
pauloneopark is on a distinguished road
Default it adds in the code country “00” or “+”…

I discovered what this happening, yesterday Grupo Betamax was outside of air was not registering in Voxalot.
However today it came back registers it, was not only completing the calls, in mine in case that it bound for Brazil where it was using following Dias Plan:

_xx [2-6]. 55$ {EXTEN} Voipbusterpro Yes [Edit] [Delete]

I had to add “+” or “00” for international calls what it was not necessary previously, making this go to work again.

I modified and was in this way:

_xx [2-6]. +55$ {EXTEN} Voipbusterpro Yes [Edit] [Delete]



I wait to have helped all.
pauloneopark is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pauloneopark For This Useful Post:
Tony (06-19-2007)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
problem using voxalot using hardware but works with softphone xlite ahmed24 Voxalot Support 1 01-07-2007 11:59 PM
Is any Problem with Voxalot Service now? shibukraj Voxalot Support 8 11-05-2006 07:07 PM
SPA3K / Voice Mail Problem BJReplay Voxalot Support 3 07-05-2006 09:09 AM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.