Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-13-2006, 04:30 AM   #1
pmerrill
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 109
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
pmerrill is on a distinguished road
Default Voxalot introducing Problems?

I'm using SIPME, Koala and AstraTEL and am wondering whether my call dropouts in mid call and failure to connect inbound and outbound calls could be a Voxalot problem?

I suspect that the calls that drop after 5-10 minutes could be provider problems (SIPME/Koala/AstraTEL). However, the non connection problems (inbounds and outbounds that fail to connect) could be Voxalot problems.

Any opinions on this?
pmerrill is offline   Reply With Quote
Unread 07-13-2006, 04:34 AM   #2
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

We are also interested in other peoples experiences.

Does VoXaLot work for both inbound and outbound calling for other members or is there a wide spread problem here that we are unaware of ?
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 07-13-2006, 11:47 AM   #3
amgay
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
amgay is on a distinguished road
Default

no problems here I many use enum and pennytel
amgay is offline   Reply With Quote
Unread 07-13-2006, 01:28 PM   #4
manula
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
manula is on a distinguished road
Default

huge problems here, i'm registered with my ata to voxalot.com but incoming calls get disconnected one second after pickup. Also outgoing calls are disconnected. Only number that seems to work is voicemail 500.

:-(
manula is offline   Reply With Quote
Unread 07-13-2006, 01:50 PM   #5
pmerrill
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 109
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
pmerrill is on a distinguished road
Default

Are you sure your ATA does not have DOS (Denial of Service) enabled? If it does, then it can have this behaviour.
pmerrill is offline   Reply With Quote
Unread 07-13-2006, 09:22 PM   #6
manula
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
manula is on a distinguished road
Default

well, everything is back to normal. really have no idea what made it behave like that earlier today...
manula is offline   Reply With Quote
Unread 07-13-2006, 10:42 PM   #7
MarkosJal
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 90
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
MarkosJal is on a distinguished road
Default

I have never been able to get Inbounds to work with any VSP
MarkosJal is offline   Reply With Quote
Unread 07-14-2006, 12:14 AM   #8
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Interesting. The latest logs show over 2000 providers online right now. It is hard for us to imagine a widespread problem as we dont see more people reporting issues.

We have internally a few ATAs configured in different ways and all are working ok (including inbound calling).
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 07-14-2006, 12:34 AM   #9
MarkosJal
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 90
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
MarkosJal is on a distinguished road
Default

At present Voxalot is registering to 2 VSP accounts,

both accounts I can dial into by dialing the VSP account.

There is a device registered to the Voxalot account.

I am using Voxalot.com.au as this user is in Singapore.

PAP2 says it is registered

When calling either account, the Voxalot voice mail is heard, and calls never ring through to the PAP2

I know other users that have expressed similar concerns about inbounds.

Also I read on the forum elsewhere that it is always necessary to dial # after the number on a PAP2. Is this really correct? I do not have one here , and I am not in Singapore to test the one there.

Last edited by MarkosJal; 07-14-2006 at 12:37 AM.
MarkosJal is offline   Reply With Quote
Unread 07-14-2006, 01:54 AM   #10
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by MarkosJal
I am using Voxalot.com.au as this user is in Singapore.

PAP2 says it is registered

When calling either account, the Voxalot voice mail is heard, and calls never ring through to the PAP2

I know other users that have expressed similar concerns about inbounds.

Also I read on the forum elsewhere that it is always necessary to dial # after the number on a PAP2. Is this really correct? I do not have one here , and I am not in Singapore to test the one there.
Have they tried registering against voxalot.com as a test?

Also dialling # is not required. People have mentioned it in this forum as a means to speed up the dialling process.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
VoXaLot not working with PBXes (VoXaLot as an extension of PBXes) wilsonhlacerda Voxalot Support 31 12-09-2007 02:30 PM
Problems accessing Voxalot Speed Dial Jay Voxalot Support 10 11-26-2007 09:08 AM
Dial plan problems with FaktorTel and VoXaLoT Hally Voxalot Support 1 01-06-2007 09:21 AM
problems with voxalot vs. sipgate schufti Voxalot Support 0 08-12-2006 09:22 AM


All times are GMT. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.