Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Deutscher Support für Voxalot

Deutscher Support für Voxalot Deutscher Support für den Voxalot-Service

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 06-30-2009, 04:57 PM   #1
celle
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
celle is on a distinguished road
Default SIP Broker Access Nr. mit Dial Plan verbinden

Hallo,

möchte mich über eine SIP Broker Access Nr. in meinen Account einwählen
+33-1-79-99-79-99 031 xxxxxx
und mich gleich über eine im Dial Plan vorgegebene Nummer ins Festnetz weiter verbinden lassen, bekomme allerdings immer Besetztzeichen. Habe mehrere Pattern- und Replacement-Muster ausprobiert, scheitere aber immer daran. Vielleicht ist das auch gar nicht möglich. Weiß jemand besser Bescheid?

Grüße
celle is offline   Reply With Quote
Unread 07-07-2009, 12:47 AM   #2
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 368 Times in 281 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by celle View Post
Hallo,

möchte mich über eine SIP Broker Access Nr. in meinen Account einwählen
+33-1-79-99-79-99 031 xxxxxx
und mich gleich über eine im Dial Plan vorgegebene Nummer ins Festnetz weiter verbinden lassen, bekomme allerdings immer Besetztzeichen. Habe mehrere Pattern- und Replacement-Muster ausprobiert, scheitere aber immer daran. Vielleicht ist das auch gar nicht möglich. Weiß jemand besser Bescheid?

Grüße

You need to dial this way:

- Dial +33-1-79-99-79-99
- Listen to the message that is played
- Dial *010-xxxxxx

It is not a direct calling method ...

Hope that helps...
emoci is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any Linksys / Sipura dial plan experts here avoipuser SIP Broker Support 5 06-24-2009 09:24 AM
Dial plan and various problems 800793 Voxalot Support 6 11-19-2007 01:05 PM
Dial plan problems with FaktorTel and VoXaLoT Hally Voxalot Support 1 01-06-2007 09:21 AM
Norway toll free number dial plan ? shezad Voxalot Support 1 11-11-2006 12:09 AM
dial plan help please muzzza Voxalot Support 0 09-01-2006 11:38 AM


All times are GMT. The time now is 09:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.