Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Deutscher Support für Voxalot

Deutscher Support für Voxalot Deutscher Support für den Voxalot-Service

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-16-2007, 08:36 AM   #1
rwinckler
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
rwinckler is on a distinguished road
Default Voxalo basic dialplan

Hallo, habe da mal eine Frage
Im freeaccount soll ja der dialplan(Smartcall)nicht mehr gehen.
über wen geht denn das Gespräch,wenn ich mehrere Voip-Service Provider eingetragen habe.
Freue mich über eine Antwort
Viele Grüße Rainer
rwinckler is offline   Reply With Quote
Unread 07-16-2007, 08:59 AM   #2
mgoebel
Senior Member
 
mgoebel's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 135
Thanks: 37
Thanked 34 Times in 23 Posts
mgoebel is on a distinguished road
Default Keine Sorge! Dial Plans auch in Voxbasic

Nein, die Dial Plans gibt es auch in Voxbasic wie bisher. Im englischen Forum wird die selbe Frage gestellt und Martin bestätigt es:

http://forum.voxalot.com/voxalot-sup...html#post10088

Zusammengefasst steht dort: Du kannst für ausgehende Gespräche eine unbegrenzte Zahl von VoIP Providern eintragen und Dial Pläne gehören zu Voxbasic.
mgoebel is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mgoebel For This Useful Post:
martin (07-16-2007)
Unread 07-16-2007, 09:22 AM   #3
rwinckler
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
rwinckler is on a distinguished road
Default

Danke für die Antwort
dann hatte ich es falsch verstanden.
Hatte es so unter services gelesen
Gruß Rainer
rwinckler is offline   Reply With Quote
Unread 08-19-2007, 09:09 AM   #4
abcd612
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
abcd612 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by mgoebel View Post

Zusammengefasst steht dort: Du kannst für ausgehende Gespräche eine unbegrenzte Zahl von VoIP Providern eintragen und Dial Pläne gehören zu Voxbasic.
Ich hätte eigentlich verstanden, dass das beim Basic Account nur für SIP Adressen gilt, nicht für normale Festnetznummern!
Ist das richtig?
abcd612 is offline   Reply With Quote
Unread 08-19-2007, 11:29 AM   #5
mgoebel
Senior Member
 
mgoebel's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 135
Thanks: 37
Thanked 34 Times in 23 Posts
mgoebel is on a distinguished road
Default

Martin sagt:

Yes, VoxBasic will allow dial plans and unlimited providers for outbound calling.
(http://forum.voxalot.com/voxalot-sup....html#post9998)

VoxBasic (free) will continue to support dial plans and unlimited outbound providers and inbound Voxalot calls.
(http://forum.voxalot.com/voxalot-sup....html#post9986)

Es gibt also keine Einschränkung bei den Dial Plänen. Sie funktionieren genauso wie bei den bezahlten Accounts.
mgoebel is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mgoebel For This Useful Post:
martin (08-19-2007)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sipbroker support from dialplan for fritzbox not working! majo Voxalot Support 3 07-14-2007 10:38 AM
Two registrations on the same server and dialplan tomek Voxalot Support 2 02-07-2007 02:03 PM
Dialplan question JeFFJuH Voxalot Support 1 01-24-2007 08:32 PM
dialplan in webcallback 310737 Voxalot Support 1 07-30-2006 07:18 AM
Dialplan Im lost... vaughnhenry Voxalot Support 2 06-09-2006 11:25 PM


All times are GMT. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.