Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-19-2008, 10:02 PM   #1
coolsatz
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
coolsatz is on a distinguished road
Default Teliax Registration Problem

Hi,

I'm having problem in my Teliax SIP account registering. When I add a new Teliax account, it shows the Reg status "Pending" later "Request Sent" or something and finally it shows "failed" status.

I have VoxLite account. I'm allowed to register one SIP a/c.

Please help me.

Thanks
Satz
coolsatz is offline   Reply With Quote
Unread 07-20-2008, 04:10 AM   #2
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by coolsatz View Post
Hi,

I'm having problem in my Teliax SIP account registering. When I add a new Teliax account, it shows the Reg status "Pending" later "Request Sent" or something and finally it shows "failed" status.

I have VoxLite account. I'm allowed to register one SIP a/c.

Please help me.

Thanks
Satz
Please double check that your username/pass for teliax are correct.... The "Request Sent" message before the failure tends to indicate issues with Authentication....

Also clarify with teliax whether your register server is of the format:
xxx.teliax.net
or
voip.xxx.teliax.net
(I was poking around their website and saw both mentioned)
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 07-20-2008, 05:31 PM   #3
coolsatz
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
coolsatz is on a distinguished road
Default

Thanks for ur response.

I have the same userid and pwd working with MySipSwitch.com and on my ATA. I wasn't able to register only with Voxalot.

I need to use voip-co4.teliax.com as per my Teliax a/c. I have VoxLite account.

I noticed the protocal option in Texliax, I have option to select SIP or IAX. like following
"Protocol(s) Active : (click one to change settings) SIP - IAX <== (click one to change settings for specific service)"

I have always selected SIP in there. Is that right setting with Voxalot?

Thanks

Last edited by coolsatz; 07-20-2008 at 05:42 PM.
coolsatz is offline   Reply With Quote
Unread 07-21-2008, 02:27 PM   #4
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by coolsatz View Post
Thanks for ur response.

I have the same userid and pwd working with MySipSwitch.com and on my ATA. I wasn't able to register only with Voxalot.

I need to use voip-co4.teliax.com as per my Teliax a/c. I have VoxLite account.

I noticed the protocal option in Texliax, I have option to select SIP or IAX. like following
"Protocol(s) Active : (click one to change settings) SIP - IAX <== (click one to change settings for specific service)"

I have always selected SIP in there. Is that right setting with Voxalot?

Thanks
SIP is the correct selection...

As you're trying to register VoXalot to Teliax, is MySipSwitch or your ATA also registered at the same time?...Any possiblity that Teliax doesn't support multiple registrations from different locations to the same account?
emoci is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to emoci For This Useful Post:
coolsatz (07-26-2008)
Unread 07-22-2008, 12:22 AM   #5
coolsatz
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
coolsatz is on a distinguished road
Default

I have unregisted Teliax on MySipSwitch before registering in Voxalot and ATA is just registered to Voxalot.

Thanks
coolsatz is offline   Reply With Quote
Unread 07-23-2008, 06:27 PM   #6
TBhimdi
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Boston, MA
Posts: 24
Thanks: 6
Thanked 3 Times in 3 Posts
TBhimdi is on a distinguished road
Default

I used to have registration problems with Teliax too, I remember that if I used a server not listed in my account page, registration would work, but would still sometimes have problems. This was via Voxalot and my ATA directly and after spending some time with their support via email and phone.

Eventually I just stopped using them, spent too much time to get things stable and they would never stick. Every other provider worked great. I don't know if it was just my account or something on their end though.
TBhimdi is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TBhimdi For This Useful Post:
coolsatz (07-26-2008)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Member registration problem westener Voxalot Support 5 04-13-2011 06:03 PM
Strange Problem with Voxalot Registration APS Voxalot Support 0 05-04-2007 04:46 AM
Skypho registration problem robbino65 Voxalot Support 1 02-20-2007 11:09 AM
VoXaLot Registration Problem Mallycat Voxalot Support 3 01-27-2007 05:48 AM


All times are GMT. The time now is 11:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.