Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > SIP Broker Forums > SIP Broker Support

SIP Broker Support Support for the SIP Broker service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-14-2007, 10:39 AM   #1
luxluthor
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
luxluthor is on a distinguished road
Default sipbroker with alpha sip uri

Hello,

I registered with sipbroker and tried to get an alias set up. It failed, and gave met the message:

"???en.member.phone??? must be an integer."

Does that mean sipbroker does not work with rfc 3261 uri of the form:

sip:bob@biloxi.com

but only with uri of the form:

sip:12345@biloxi.com

Thanks for any info.
luxluthor is offline   Reply With Quote
Unread 11-14-2007, 11:36 AM   #2
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by luxluthor View Post
Hello,

I registered with sipbroker and tried to get an alias set up. It failed, and gave met the message:

"???en.member.phone??? must be an integer."

Does that mean sipbroker does not work with rfc 3261 uri of the form:

sip:bob@biloxi.com

but only with uri of the form:

sip:12345@biloxi.com

Thanks for any info.
SipBroker doesn't have a problem with bob@biloxi.com formatted URI (you managed to sign up successfully right?)

However, the alias you set up needs to be an integer:
eg. xxxxxxx@sipbroker.com will dial bob@biloxi.com which will in turn dial you up hopefully

I hope that helps...
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 11-14-2007, 01:51 PM   #3
luxluthor
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
luxluthor is on a distinguished road
Default

SipBroker doesn't have a problem with bob@biloxi.com formatted URI (you managed to sign up successfully right?)

I managed to get registered, but when I try to create/enter an alias on the web page I get the error:

"???en.member.phone??? must be an integer."

and I don't think anything gets saved. And yes the alias is a number, my pstn phone number. It seems the web page errors out. Maybe the "member phone must be an integer" True? or is the web page broken, spitting out error warnings? Try it, go ahead, be Bob, you'll see.

I could use e164 and then:
*131-enum-number,
right? as a workaround to:
*011 pstn-number.
luxluthor is offline   Reply With Quote
Unread 11-14-2007, 02:05 PM   #4
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by luxluthor View Post
SipBroker doesn't have a problem with bob@biloxi.com formatted URI (you managed to sign up successfully right?)

I managed to get registered, but when I try to create/enter an alias on the web page I get the error:

"???en.member.phone??? must be an integer."

and I don't think anything gets saved. And yes the alias is a number, my pstn phone number. It seems the web page errors out. Maybe the "member phone must be an integer" True? or is the web page broken, spitting out error warnings? Try it, go ahead, be Bob, you'll see.

I could use e164 and then:
*131-enum-number,
right? as a workaround to:
*011 pstn-number.
Ok, just for clarification it works fine with an alias from 1 to 9 digits (remember it appends a number in front based on country). However it does give the message you mention with 10 digits and up.

As for eNum, once you have a number registered, you can dial it as *013-Country Code-Number, or directly Country Code-Number (*013 is the default code, so if it doens't see a Sip Code it uses *013 by default)
emoci is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Preventing calls from being forwarded to SipBroker richard Voxalot Support 2 09-17-2007 03:01 AM
call connection between VSPs samjesse Voxalot General 6 07-25-2007 04:10 AM
Suggestion: Quick Access to Voicemail via SipBroker richard Voxalot Support 0 05-05-2007 02:05 PM
Daft SipBroker question... ptruman Voxalot Support 0 10-08-2006 11:57 AM
SIPME issues... with sipbroker, but not voxalot? affinity Voxalot Support 10 05-01-2006 10:52 PM


All times are GMT. The time now is 09:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.