Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot General

Voxalot General Voxalot discussion, tips, tricks and suggestions. Talk about them here.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-03-2008, 09:03 AM   #1
Rober
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rober is on a distinguished road
Default Configuration problem

Hello,

I have rencently adopted your tool voxalot but I don't achieve to configure it.
I have a siemens S450ip phone and I have 2 VOIP providers: Justvoip and 3starsnet.
I used to use justvoip directly on my sipphone but now I want to use 3starsnet also (specially for the income calls).
I attached herewith a copy of my configurations because I don't find my mistake...
I have followed the installation procedure described on your website but I have to miss something... Could you please help me.
Thank you.

Sincerely yours,
Attached Images
File Type: jpg voxalot_justvoip.jpg (22.3 KB, 5 views)
File Type: jpg voxalot_3starsnet.jpg (21.2 KB, 3 views)
File Type: jpg CONFIG S450IP_voxalot.jpg (46.9 KB, 7 views)
Rober is offline   Reply With Quote
Unread 11-03-2008, 04:26 PM   #2
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

What is not working?
Incoming?
Anyway for incoming sip-Register = yes! (you need Voxlite)

Calling? With 3starsnet? With justvoip? or both?
Maybe outbound proxy in Siemens = eu.voxalot.com?
You have Smart Call List (Dial Plans)? At least _XX.

By the way, if you want the 3stars number as calling ID if you call with justvoip, in advancend settings: dispayname=0032......
130166 is offline   Reply With Quote
Unread 11-04-2008, 08:44 AM   #3
Rober
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rober is on a distinguished road
Default more explanations

Hello John,

Txs for your reply.
What is going wrong are the incoming but also the outgoing calls!
for the incoming, incoming sip-Register = yes! (I had already done it)
For calling, neither 3* nor justvoip works...
On my phone it's written "pas de connexion IP" = "Any IP connexion".
Do you know what it can be?
Txs

C U
Rober is offline   Reply With Quote
Unread 11-04-2008, 12:25 PM   #4
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

I do not speak french, but google translate says: pas de connexion IP = no IP connection.
So seems something in your network or internet connexion.
Is your phone written here :
http://www.voxalot.com/action/deviceRegistrations

The phone works with justvoip or 3* straigtly?
130166 is offline   Reply With Quote
Unread 11-04-2008, 12:52 PM   #5
Rober
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rober is on a distinguished road
Default

You're right ;-) it meens "no" IP connexion.
I used to use justvoip directly on my sipphone and it works.
Now I would like to use it through voxalot and use 3* too.
You told me that my sipphone has to be written on : http://www.voxalot.com/action/deviceRegistrations
and it's not registered! Do I have to do it???
I will try this evening!!! Tks very much! I will keep you informed tomorrow!
Merci ;-)

C U
Rober is offline   Reply With Quote
Unread 11-04-2008, 06:22 PM   #6
130166
Senior Member
 
130166's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Katwijk, The Netherlands
Posts: 133
Thanks: 57
Thanked 32 Times in 27 Posts
130166 is on a distinguished road
Default

If you use only one SIP-phone (and not softphone or somethning too) it must be written on that page.(but only one so unregister all other phones).
But first your phone must have connection, justvoip still works?
130166 is offline   Reply With Quote
Unread 11-05-2008, 09:58 PM   #7
peter.r.leenders
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
peter.r.leenders is on a distinguished road
Default

Rober, I had the same problem and I have it working now. Check your S450IP settings in your webbrowser under 'Telephony' and then 'Number Assignment'. Make sure that the 'Connections for outgoing calls' matches the IP# under which you have defined Voxalot (IP# as described should match the IP# of Voxalot under 'Connections'). It should then work. Good luck.
peter.r.leenders is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Configuration problem Rober Voxalot Support 7 11-06-2008 02:49 PM
Strange loopback problem tuttle Voxalot Support 1 02-12-2007 02:58 AM
Pennytel, Buzz problem Nathanc Voxalot Support 17 06-28-2006 12:20 AM


All times are GMT. The time now is 11:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.