Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-20-2006, 12:05 AM   #21
pmerrill
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 109
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
pmerrill is on a distinguished road
Default

SIPME works for dialplan, have not checked anything else.
pmerrill is offline   Reply With Quote
Unread 05-22-2006, 11:13 AM   #22
ataboy
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Greater London, UK
Posts: 198
Thanks: 36
Thanked 23 Times in 23 Posts
ataboy is on a distinguished road
Default

Voipfone works in the dialplan. It also works successfully for me in callback together with Voipdiscount.

ataboy
ataboy is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 05:04 PM   #23
MarkosJal
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 90
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
MarkosJal is on a distinguished road
Default

CAn anyone else confirm... Finarea providers SipDiscount, Internetcalls, Poivy, etc have now blocked the Voxalot server.

"Call not approved " through Voxalot

They did this to the server at pbxes.com a month or so ago as well. Too bad I was actually BUYING some destinations and now they have €35.00 of mine
MarkosJal is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 05:14 PM   #24
foneboxx
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 99
Thanks: 24
Thanked 9 Times in 8 Posts
foneboxx is on a distinguished road
Default

Hi,
I think you have a problem over there 'cause my sipdiscount works fine..Hope this helps...
foneboxx is offline   Reply With Quote
Unread 05-29-2006, 06:53 PM   #25
fozzie
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chichester, West Suusex, UK
Posts: 80
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fozzie is on a distinguished road
Default

Sipdiscount fine to UK.
Voipbuster fine to South Africa.

(I don't have them registered to Voxalot; do you? Could that be the difference?)
fozzie is offline   Reply With Quote
Unread 06-05-2006, 05:39 PM   #26
andro_oh
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
andro_oh is on a distinguished road
Default

Hi,

I have problem with web-callback if the both legs are from finarea group servers.

For example:
first leg: internetcalls.com (from finarea group)
second leg: voipcheap.com (from finerea group, but different from the first leg server)

The both calls are established but no voice passed (just some noise).

Are the others having this problem too?

I read in this forum that finera servers are working in 1 leg, but I think that this combination should work because actually there are two different servers in the legs.

One leg fineara and the other leg not finarea is working ok.

Dial plans with finarea servers are working ok.

Thanks,
Andrija
andro_oh is offline   Reply With Quote
Unread 06-05-2006, 07:03 PM   #27
fozzie
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Chichester, West Suusex, UK
Posts: 80
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fozzie is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by andro_oh
I read in this forum that finera servers are working in 1 leg, but I think that this combination should work because actually there are two different servers in the legs.
I wouldn't necessarily expect it to work - most of the domain names resolve to the same IP address i.e. the same SIP server.
fozzie is offline   Reply With Quote
Unread 06-06-2006, 12:28 PM   #28
andro_oh
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
andro_oh is on a distinguished road
Default

I have checked few finarea sip servers and you are right all of them use the same IP address:
80.239.235.200
80.239.235.201
194.120.0.202

Do you have any idea how to be possible the voxalot web-call-back to work when in both legs are finarea servers?

Voxalot administrators, please find solution for this problem, if possible???

Best regards,
Andrija
andro_oh is offline   Reply With Quote
Unread 06-08-2006, 08:32 AM   #29
BBD
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BBD is on a distinguished road
Default

hi all, i know that on the front page it says that BBP Global will not work, but since VoXaLot now allows you to register VSPs, are we now able to register BBP Global and use them as a gateway rather than having to register them as our main provider on our ATA?

i have used voxalot's registration feature and now am able to receive calls from 2 koala SIP numbers and 1 pennytel SIP number, however, i cannot make or receive calls on my BBP Global account using voxalot's registration feature. has anyone had any luck?
BBD is offline   Reply With Quote
Unread 07-03-2006, 11:19 AM   #30
hisybr
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 20
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
hisybr is on a distinguished road
Default Update?

Hi Martin/All,

This is a good sticky post, but doesn't really help me much in my current quest for an Australian provider. Have tried AstraTel and thinking I'll try someone else (quality OK, but think I'd prefer to pay by the minute). Not very many Australian VSPs on the list that work with both dial plan and web callback.

Freecall came closest to meeting what I want, but not keen on the monthly fee. I know there are a lot of other Australian VSPs -- best lists I know are:

http://www.ozinternetphones.com/

and

http://www.voipchoice.com.au/planframes.php

(courtesy of

http://forums.whirlpool.net.au/index...=wiki&tag=VoIP

VSPs at #7, with a note re SipBroker, but not Voxalot!)

What about a new thread, like this one, but start with a table of all Australian VSPs? Survey members to who is using or has used any of them, and any info re compatibility with dial plan and web callback.

Would be good if we could promote those Australian VSPs that are Voxalot and SipBroker friendly...

Cheers, Brian
hisybr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Using same provider in two Voxalot accounts clundestad Voxalot Support 1 04-20-2007 11:32 AM
New to Voxalot some feedback - what does provider status "-" mean ?? 7iron Voxalot Support 5 03-19-2007 11:26 AM
Using a local provider Tranworld Voxalot Support 10 02-23-2007 04:07 AM


All times are GMT. The time now is 02:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.