Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 01-27-2007, 02:59 AM   #1
Mallycat
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 48
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mallycat is on a distinguished road
Default VoXaLot Registration Problem

I've searched the forum and can't find an answer to this problem. I have not used VoXaLot for a while, and am trying to get it all up and running again.
  • I have reconfigured my SPA-3000 to register with VoXaLot - no problems.
  • I have selected 1 of my providers (MyNetFone) as "registered" in my providers section at VoXaLot. After a few minutes it comes back saying "registered"
  • I then tried to dial my DID from MyNetFone (from my mobile) and I got a message saying the number is not connected

What I want to do is register my ATA to VoXaLot. To have all incoming calls from MyNetFone to ring my ATA, and to register ENUM with my VoXaLot SIP URI to provide a free calling path to my phone.

Can anyone see what I am doing wrong?

Matt

Last edited by Mallycat; 01-27-2007 at 03:08 AM.
Mallycat is offline   Reply With Quote
Unread 01-27-2007, 03:05 AM   #2
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by Mallycat View Post
  • I then tried to dial my DID from MyNetFone (from my mobile) and I got a message saying the number didn't exist
  • I used the Sipbroker PSTN gateway number to dial my VoXaLot account *01051xxxx# and I got a message that the user was busy.
Hi Matt,

MyNetFone are currently looking into why inbound calls are not working via DIDs and VoIP for accounts registered from VoXaLot. I spoke with Brent from MYNetFone yesterday and passed on some information for him to give the techs. I will post when new information come to hand.

The SIP Broker PSTN gateway however should work. Try:

*010xxxxxx (without the trailing #) or
*061xxxxxx (if you are registered against the Oz cluster.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.

Last edited by martin; 01-27-2007 at 03:12 AM. Reason: Clarification
martin is offline   Reply With Quote
Unread 01-27-2007, 05:21 AM   #3
Mallycat
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 48
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mallycat is on a distinguished road
Default

Thanks Martin. What I want to do is have my ATA registered with VoXaLot, use VoXaLot to register to MyNetFone, hence I will be able to receive inbound calls from MyNetFone (on net, and DID) and also SIP URI calls via my VoXaLot account. Effecitvely meaning that I can do away with direct IP dialling. Can you please confirm that my thinking is correct. If so, I will just have to wait until MyNetFone sorts our the DID thing.

Matt
Mallycat is offline   Reply With Quote
Unread 01-27-2007, 05:48 AM   #4
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

I can confirm you will be able to achieve all of this (and more ) once the MNF inbound issue is resolve. I let you know when I hear more from them.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Strange Problem with Voxalot Registration APS Voxalot Support 0 05-04-2007 04:46 AM
problem using voxalot using hardware but works with softphone xlite ahmed24 Voxalot Support 1 01-07-2007 11:59 PM
Outbound functionality without direct registration to Voxalot BJ_Abbott Voxalot Support 0 12-15-2006 04:10 PM
Voxalot Problem - No Outgoing, No registration on Provider amatory Voxalot Support 11 10-03-2006 01:15 AM


All times are GMT. The time now is 10:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.