Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-01-2007, 02:10 AM   #1
arafalov
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
arafalov is on a distinguished road
Default Temporarily unavailable

I use SPA3102 and I cannot get Voxalot incoming calls to work.

My phone rings, but when I answer it, I get silence and then 'Temporarily Unavailable' message. This happens even when I put the ATA before the router straight on the cable modem.

In other configurations, the calling party will receive a busy/congestion signal, while my phone continues to ring until I answer it.

This even happens if I dial my Voxalot ID from a softphone (so, it is softphone -> Gizmo -> Voxalot -> ATA).

Is there any way for Voxalot team to look at the logs associated with a particular number and see what problem is triggered?
arafalov is offline   Reply With Quote
Unread 12-01-2007, 02:21 AM   #2
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

You need to isolate where the problem lies. Try calling one of the SIP Broker access numbers found here:

SIPBroker - PSTN Numbers

At the prompt, dial *010xxxxxx where xxxxxx is your Voxalot number.

This will tell you where to start looking.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 12-01-2007, 11:49 PM   #3
arafalov
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
arafalov is on a distinguished road
Default

Ok, I tried that.

I get SIPBroker's IVR prompt. Dial my number and get busy tone. Unfortunately, this tells me nothing new.
arafalov is offline   Reply With Quote
Unread 12-02-2007, 12:01 AM   #4
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by arafalov View Post
Ok, I tried that.

I get SIPBroker's IVR prompt. Dial my number and get busy tone. Unfortunately, this tells me nothing new.
It actually does. It means the problem is on the ATA side. Check your STUN settings on the SPA.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 12-02-2007, 12:42 AM   #5
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Also if you have not had a chance check out http://forum.voxalot.com/voxalot-gen...lkthrough.html

It definitely looks like a NAT issue so setting up STUN should help
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 12-02-2007, 08:38 PM   #6
arafalov
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
arafalov is on a distinguished road
Default Works now

Martin and Emoci,

Thank you.

I have reset my ATA to factory settings, following the guide for all the settings related to firewall and STUN and it seems to work now. Interestingly, it looks like it took a couple of hours for the settings to settle in and start working, even though I tried power-cycling both router and ATA.

Looking back, this specific symptoms may have been enabling 'INVITE Auth' setting, which was done for the other problem.
arafalov is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arafalov For This Useful Post:
martin (12-02-2007)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Call Forwarding if Unavailable? alex Voxalot Support 4 08-07-2007 06:43 AM
X-Lite, Registration Error 503, Service Unavailable RDP Voxalot Support 1 06-10-2007 11:10 PM
Person Unavailable??? sinko Voxalot Support 32 04-25-2007 01:55 AM


All times are GMT. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.