Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-10-2006, 02:15 PM   #1
MrHatken
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 18
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
MrHatken is on a distinguished road
Default No voicemail dialogue!

Howdy All,

My SPA 3000 is registered with Voxalot and I have two service providers (with DIDs) registered and active. When I have the SPA 3000 phone off-the-hook (to represent a busy state) and call (using a mobile or the PSTN) one of my DIDs registered as a provider on Voxalot, the call is sent immediately to voicemail, there is no dialogue from the voicemail system!

Whatever I say from the mobile or PSTN is recorded as a voicemail and the voicemail is sent to my specified email address (great service) but it is not very useful if callers aren't told they are being directed to a voicemail system. Can anyone guess what may be wrong? I have setup my name and the various messages.

Also, is there 1) any more documentation with regards to the voicemail system, for example, the difference between unavailable (phone rings out), a busy (phone engaged?) and temporary (divert immediately?) messages and what use are the different mail boxes? and 2) an indication of how to divert a SPA3K PSTN to voice mail?

Thanks in advance for any assistance.

Cheers,
Ashley.
MrHatken is offline   Reply With Quote
Unread 11-10-2006, 05:24 PM   #2
vpsaini
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vpsaini is on a distinguished road
Default Voicemail

Hi You must record your messages. as per the options when you dial 500
regards
vpsaini is offline   Reply With Quote
Unread 11-11-2006, 12:18 AM   #3
MrHatken
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 18
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
MrHatken is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by vpsaini View Post
Hi You must record your messages. as per the options when you dial 500
regards
Hi,

Thanks for your post.

I have recorded all those messages and confirmed/saved each one - still nothing from the voicemail.

I can receive calls fine from the DIDs through Voxalot (my ATA is registered with Voxalot) and the 600 echo test works fine.

Cheers,
Ashley.
MrHatken is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Short Voicemail Annoyance TBhimdi Voxalot Support 1 05-20-2007 10:58 PM
Voicemail Issue richard Voxalot Support 8 05-08-2007 03:23 AM
Suggestion: Quick Access to Voicemail via SipBroker richard Voxalot Support 0 05-05-2007 02:05 PM
X-Lite and sending calls to voicemail jonfry Voxalot Support 1 04-11-2007 01:44 AM
Voicemail Logic Tslam Voxalot Support 1 02-23-2007 06:56 AM


All times are GMT. The time now is 11:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.