Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-09-2006, 08:57 AM   #1
herman
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Swindon, UK
Posts: 30
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
herman is on a distinguished road
Default SIP Registration

Any ideas why a SIP registrations are proving problematic? They appear to be taking their time, and a new one I set up last night doesn't work at all yet (Talkin2ya.nl) I wondered initially if it was something to do with the sip proxy I was entering (sip.budgetphone.nl) but the others I set up also appear to have taken their time.

Any ideas???
herman is offline   Reply With Quote
Unread 09-09-2006, 03:45 PM   #2
clundestad
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Oslo, Norway
Posts: 43
Thanks: 4
Thanked 10 Times in 8 Posts
clundestad is on a distinguished road
Default

Hi,

To get Budgetphone/Talkin2Ya to work, follow the directions in this post:
http://forum.voxalot.com/showpost.ph...&postcount=109

Good luck!
clundestad is offline   Reply With Quote
Unread 09-09-2006, 10:24 PM   #3
herman
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Swindon, UK
Posts: 30
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
herman is on a distinguished road
Default

Thanks clundestad, I've put those in - was missing the domain in the user name for the registration account. Hadn't even tried to make an outbound call, but I have set that one up as well now.

Still appears to be taking its time registering (as did my Sipgate account a couple of days ago), but let's hope it eventually makes it.

Cheers
herman is offline   Reply With Quote
Unread 09-10-2006, 08:58 AM   #4
clundestad
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Oslo, Norway
Posts: 43
Thanks: 4
Thanked 10 Times in 8 Posts
clundestad is on a distinguished road
Default

If you read the next couple of posts in the same thread, you will see that Budgetphone is always listed as "Not registered", even though you're actually registered and inbound calls work fine.

Apparently it's due to a bug in Asterisk.
clundestad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Member registration problem westener Voxalot Support 5 04-13-2011 06:03 PM
Registration error: 408 - Request Timeout 888872 Voxalot Support 1 06-07-2007 06:02 PM
Settings - Dial Plans, Registration Timeout and Netgear WGR615V rec9140 Voxalot Support 6 05-21-2007 09:01 AM
Sip registration for Voipstunt/VoipDiscount phoneuser Voxalot Support 0 06-03-2006 04:25 PM


All times are GMT. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.