Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-28-2007, 01:52 PM   #31
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default

You can probably do an IP address call. I would assume that your devices both support direct IP calling. The voice traffic then never leaves your network.
However, there is no voicemail fallback in this situation.
kurun is offline   Reply With Quote
Unread 11-28-2007, 01:56 PM   #32
jerm
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
jerm is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by kurun View Post
You can probably do an IP address call. I would assume that your devices both support direct IP calling. The voice traffic then never leaves your network.
However, there is no voicemail fallback in this situation.
The IP Address call that you suggest works fine, but as you say, it is not easy to get voicemail fallback using that technique, hence my search for a new one.
jerm is offline   Reply With Quote
Unread 11-30-2007, 10:10 AM   #33
kendid
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: UA
Posts: 72
Thanks: 6
Thanked 3 Times in 3 Posts
kendid is on a distinguished road
Default

Just curious if anyone has got the reinvites to work properly with their service provider?

I am having similar problems where I have the nasty triangle I am trying to get rid of. I'm using callcentric and perhaps they don't allow reINVITES -- I'm waiting for a response from them to see...

If you HAVE got reINVITES working -- what provider are you using? This will help us all out!
kendid is offline   Reply With Quote
Unread 02-27-2009, 07:15 PM   #34
ladude626
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
ladude626 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by kendid View Post
Just curious if anyone has got the reinvites to work properly with their service provider?

I am having similar problems where I have the nasty triangle I am trying to get rid of. I'm using callcentric and perhaps they don't allow reINVITES -- I'm waiting for a response from them to see...

If you HAVE got reINVITES working -- what provider are you using? This will help us all out!
I'm still having problem trying to bypass voxalot proxy. I'm also having this triangle issue. I'm using Outpost Firewall to monitor my network activity and it's showing that incoming data goes directly to my VSP while outgoing data passes through voxalot proxy first.

Curiously, using MySIPSwitch without any STUN server and behind an NAT, I was able to bypass their proxy with no problem.

Last edited by ladude626; 02-27-2009 at 07:38 PM.
ladude626 is offline   Reply With Quote
Unread 02-27-2009, 08:06 PM   #35
boatman
Senior Member
 
boatman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Oregon, USA
Posts: 365
Thanks: 17
Thanked 77 Times in 64 Posts
boatman is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by ladude626 View Post
...using MySIPSwitch without any STUN server and behind an NAT, I was able to bypass their proxy using Callcentric with no problem.
MySIPSwitch does not handle the media stream. It deals only with SIP Signaling.

I too had the triangle (or three legged) call problem. It happened last year whenever I used VoipDiscount through Voxalot. I have not recently checked for the problem.

Last edited by boatman; 02-27-2009 at 08:38 PM.
boatman is offline   Reply With Quote
Unread 08-23-2009, 10:25 PM   #36
rybshik
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
Posts: 67
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
rybshik is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by v164 View Post
So to sum up, the new “Optimize Audio Path” option has now made it possible for the RTP voice packets to bypass VoXaLot when using Pennytel, however, for the Atcom AT-530 at least, it requires the manual intervention of the caller (pressing the “Hold” button twice after the call is answered).
What happens if the "Hold" button is NOT pressed at all? I assume the call still go trough with audio NOT bypassing Voxalot. Correct?

So if pressing the "Hold" button twice indeed causes the audio to bypass Voxalot, can such pressing be postponed a few seconds after the call is answered?

Last edited by rybshik; 08-23-2009 at 10:32 PM.
rybshik is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
VoXaLot not working with PBXes (VoXaLot as an extension of PBXes) wilsonhlacerda Voxalot Support 31 12-09-2007 02:30 PM
Which VoXaLot services are B2BUA? v164 Voxalot Support 6 07-23-2007 01:48 PM
SPA3K / Voice Mail Problem BJReplay Voxalot Support 3 07-05-2006 09:09 AM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 02:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.