Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot General

Voxalot General Voxalot discussion, tips, tricks and suggestions. Talk about them here.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-06-2008, 04:57 AM   #11
kool_benson
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
kool_benson is on a distinguished road
Default Problem request time out

hello guys..
i am living in UAE ... and as all unlucky ppl i am using etisalat... now.. problem wht i am facing is..
i have skype.. and can easily login and chat withmy buddies.. in pak .. PC to PC without using any proxy server or tunnel or vpn

now i got the braintel connection which is a VOIP from pakistan.. they send me the link of EYEBEAM and all the neccessary login information and when i do as it says... i got the error on registering EYEBEAM that request time out ... is it b'cuz of the ISP or the Braintel???
further.. the braintel site is blocked here and i am using proxy to by pass the etisalat .. so while running the proxy if i run the EYEBEAM .. will it also bypass the etisalat port blocking?
thanks
kool_benson is offline   Reply With Quote
Unread 07-28-2009, 08:36 PM   #12
Kalyan
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kalyan is on a distinguished road
Default

yes you can call, from linksys pap2T device, from UAE

Quote:
Originally Posted by Shukla View Post
In U.A.E all voip are blocked by state run broadband provider ETISALAT.
Is there is any way out to use voip with Linsys PAP2T for international call?
Basiscally i dont want to use the computer to call others , it is very annoying to me.

All guidlines are welcomed.

Thanks and regards,
Kalyan is offline   Reply With Quote
Unread 07-28-2009, 08:37 PM   #13
Kalyan
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kalyan is on a distinguished road
Default

yes you can call from Device from UAE, tested & working.

Quote:
Originally Posted by richard99 View Post
I read many forum that is there is no way to use any type of ATA device in U.A.E, all ports are closed what so ever may be. Some of providers not all PC based software can be used or may be Skype.
Kalyan is offline   Reply With Quote
Unread 07-28-2009, 08:39 PM   #14
Kalyan
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kalyan is on a distinguished road
Default

yes, there is two ways to call without computer, 1st Device & other is Nokia3G wireless Mobile Phone tested & working in uae

Quote:
Originally Posted by richard99 View Post
I read many forum that is there is no way to use any type of ATA device in U.A.E, all ports are closed what so ever may be. Some of providers not all PC based software can be used or may be Skype.
Kalyan is offline   Reply With Quote
Unread 07-28-2009, 08:43 PM   #15
Kalyan
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kalyan is on a distinguished road
Default

there is a way, and tested, its working best. ultimate quality!

Quote:
Originally Posted by richard99 View Post
Any port with sip protocol does not work in UAE, except Skype. Yes softphone from Batamax and some old version Net2phone and similar may be others.... work but no way for ATA device to make it work.
Kalyan is offline   Reply With Quote
Unread 11-13-2009, 06:13 AM   #16
mohnashaat
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 37
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
mohnashaat is on a distinguished road
Default

bestip ATAs work fine, but they r a losed voip
mohnashaat is offline   Reply With Quote
Unread 12-01-2009, 10:28 AM   #17
jilljill
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 13
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
jilljill is on a distinguished road
Default

All UDP ports are blocked in uae.
Only solution is use VPN
VPN can be used for devices also.


But there are some devices working in uae. but they all belongs to specific companies.



There are free vpn's available..
jilljill is offline   Reply With Quote
Unread 06-21-2010, 07:27 PM   #18
forvoip
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
forvoip is on a distinguished road
Default SIPBB.COM - FREE VOIP service for UAE Dubai

There is a FREE VOIP service specially for UAE or Qatar countries, web site is SIP BroadBand Phone Service without Limits — SIPBB.COM

They call it "SIP BroadBand Phone Service without Limits - Free SIP Broadband Phone Service for UAE & Qatar etc. countries", check web site for more details, their service combines the VPN auto unblocking technology and the SIP softswitch All-on-one system, so it 100% works in UAE country, and it won't be affected even UAE internet authority blocks VOIP ports and filter out VOIP signal and RTP data packets.

Basically, it's free to use their service to make extension to extension calls, or call to 1800 toll free numbers to USA/Canada/UK etc. , or even accept phone calls from PSTN Access numbers, very convenient and does working very well. Seems they are adding more and more features to the service, check it by yourself if interested to use it.

Regards,
forvoip is offline   Reply With Quote
Unread 07-19-2010, 02:11 PM   #19
CarolClark
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
CarolClark is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Shukla View Post
In U.A.E all voip are blocked by state run broadband provider ETISALAT.
Is there is any way out to use voip with Linsys PAP2T for international call?
Basiscally i dont want to use the computer to call others , it is very annoying to me.

All guidlines are welcomed.

Thanks and regards,
Here's one trick that you may want to try. Instead of using VPN, try using proxy server and bypassing your ISP restriction. If your ISP is blocking port 5060, then this trick should help.
CarolClark is offline   Reply With Quote
Unread 10-15-2010, 11:22 AM   #20
cleo
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
cleo is on a distinguished road
Default

You can easily unblock VOIP is UEA using vpn account. It is not difficult to create vpn connection and under the vpn you could use VOIP.
cleo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DID Numbers, Free Voip Calls, & more Voip Info amroe Voxalot General 54 01-13-2014 09:11 AM
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
VoIP situation in Japan - how to improve with ENUM and peering. v164 Voxalot General 2 02-02-2008 03:05 PM
incoming calls to my voxalot number without sound wycodreams Voxalot General 22 10-04-2007 05:35 PM


All times are GMT. The time now is 09:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.