Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-01-2006, 01:26 PM   #1
vpsaini
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vpsaini is on a distinguished road
Default No Audio / Ring when ATA connected to Router

Hi, I have Linksys PAP2 ATA and everything was working fine till morning with all VSP's registered via Voxalot. Now I have connected my ATA via Netgear FR 314 router and I can not make calls via any VSP. Dialing 500 works fine, but when I dial any other number which uses other VSP's dial plans, I do not hear the voice from other end. My call goes through and the phone at other end rings. I am not able to recieve calls even. When I dial my registered VSP's provided number, I hear the call going through but the ATA does not ring. I hope it is a firewall / NAT problem... Please help..
vpsaini is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
X-Lite: some IP calls lose audio ~3secs Tslam Voxalot Support 10 03-05-2007 04:03 AM
Cant get Voxalot to work with Billion router 7402VGP zolo Voxalot Support 3 11-25-2006 11:48 AM
Router stopping service? belchie Voxalot Support 1 11-07-2006 03:03 AM
No return audio? ptruman Voxalot Support 6 10-08-2006 09:57 AM


All times are GMT. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.