Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-26-2007, 02:47 AM   #1
shownow
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
shownow is on a distinguished road
Default Is it possible to change voxalot sip server automatically?

Now is 10:00 pm EST,I found voxalot.com server is down ,so I changed to eu.voxalot.com manually, It works fine.Is it possible to do this automatically when one server is down?

p.s. I use LINKS PAP2
shownow is offline   Reply With Quote
Unread 04-26-2007, 02:56 AM   #2
Tony
 
Join Date: Jan 2007
Location: Sydney
Posts: 221
Thanks: 64
Thanked 106 Times in 49 Posts
Tony is a jewel in the roughTony is a jewel in the roughTony is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by shownow View Post
Now is 10:00 pm EST,I found voxalot.com server is down ,so I changed to eu.voxalot.com manually, It works fine.Is it possible to do this automatically when one server is down?

p.s. I use LINKS PAP2


I just pinged the US server as well as connected to it and it is fine. It is not down. Also the US cluster of servers has redundancy built in - so if one server is down, it switches to the second server.


However this is not set up to switch between US, EU and AU clusters.



Tony.
Tony is offline   Reply With Quote
Unread 04-26-2007, 03:05 AM   #3
shibukraj
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 41
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
shibukraj is on a distinguished road
Default

Hi,
I also faced the similar issue. My SPA 3102 failed to register with us.voxalot.com server. When I changed to eu server it registered properlly. At the same time when I did a ping for us server it is replying as well. So I am not sure what is happening. Again I am also facing another issue now. I have DID's forwarded to userid@us.voxalot.com server. After the above issues the calls are going directly to VM. Can anyone experienced the same? Also what could be the solution for this strange issue.

Best
Shibu
shibukraj is offline   Reply With Quote
Unread 04-26-2007, 03:24 AM   #4
Tony
 
Join Date: Jan 2007
Location: Sydney
Posts: 221
Thanks: 64
Thanked 106 Times in 49 Posts
Tony is a jewel in the roughTony is a jewel in the roughTony is a jewel in the rough
Default

What voice mail are the calls going to? Are you sure it is reaching your Voxalot voice mail?

Can you please check and let me know. Thanks.

Tony.
Tony is offline   Reply With Quote
Unread 04-26-2007, 02:49 PM   #5
shibukraj
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 41
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
shibukraj is on a distinguished road
Default

Tony,

Yes it is going to Voxalot VM because it says you have reached the VM box of "Voxalot User ID". So I assume it is Voxalot VM only.
Also now and then the registartion is failing as well.

Shibu
shibukraj is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Portforwarding and Nat Handling at Voxalot Server shibukraj Voxalot Support 3 02-08-2007 11:20 PM
VoXaLot Launches European Server Tony Voxalot Support 28 02-07-2007 07:15 AM
Newbie - but please be nice Mallycat Voxalot Support 21 04-15-2006 07:50 AM


All times are GMT. The time now is 06:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.