Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-10-2007, 02:55 PM   #1
tomblandford
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 23 Times in 22 Posts
tomblandford is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to tomblandford
Default Checking voicemail using webcallback

I want to set up WebCallBack so I can check my Voxalot voicemail from my mobile without dialling a PSTN number for access. If I set it to dial *010500 via dial plan or 500 via dial plan or 500 via Voxalot, then no luck. If I set *010500 via SipBroker, I get "password" but then "login incorrect" (there is no chance to enter my account number). What is the best number to dial for the 2nd leg?

Last edited by tomblandford; 05-11-2007 at 11:06 AM.
tomblandford is offline   Reply With Quote
Unread 05-11-2007, 11:27 AM   #2
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Hi Tom,

Looks like we may need look into this one. I have raised a problem in the system to look into this.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to martin For This Useful Post:
tomblandford (05-11-2007)
Unread 05-11-2007, 11:42 AM   #3
tomblandford
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 23 Times in 22 Posts
tomblandford is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to tomblandford
Default

It seems to me that the WebCallBack is passing a Voxalot ID to the system, but perhaps not the right one?
tomblandford is offline   Reply With Quote
Unread 05-11-2007, 11:45 AM   #4
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Looks that way. I actually speculated with Tony today that this might be the cause of the problem so it's a spin out that you suggest the same thing

Anyway the dev ticket has been raised and will be looked at in due time.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 11-27-2007, 03:41 AM   #5
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Update: Unfortunately the only service number accessible via web callback is the echo test.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 11-27-2007, 04:51 AM   #6
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by martin View Post
Update: Unfortunately the only service number accessible via web callback is the echo test.
Hey Martin, one thing I checked and seems to work is to set up a call between any number and *010*500 via SipBroker...

Still seems to get me to VoiceMail without problems...
emoci is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to emoci For This Useful Post:
tomblandford (11-27-2007)
Unread 11-27-2007, 04:54 AM   #7
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by emoci View Post
Hey Martin, one thing I checked and seems to work is to set up a call between any number and *010*500 via SipBroker...

Still seems to get me to VoiceMail without problems...
Good spot!

All calls should work fine via SIP Broker. It's just direct *500 that we do not cater for.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 11-27-2007, 05:45 PM   #8
tomblandford
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 23 Times in 22 Posts
tomblandford is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to tomblandford
Default

Quote:
Originally Posted by emoci View Post
Hey Martin, one thing I checked and seems to work is to set up a call between any number and *010*500 via SipBroker...

Still seems to get me to VoiceMail without problems...
Thanks, that works perfectly. If only I'd known that last summer when I was abroad and wanted to use it! Next time...
tomblandford is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Short Voicemail Annoyance TBhimdi Voxalot Support 1 05-20-2007 10:58 PM
Voicemail Issue richard Voxalot Support 8 05-08-2007 03:23 AM
Suggestion: Quick Access to Voicemail via SipBroker richard Voxalot Support 0 05-05-2007 02:05 PM
X-Lite and sending calls to voicemail jonfry Voxalot Support 1 04-11-2007 01:44 AM
checking voicemail from afar... jmstosch Voxalot Support 1 05-18-2006 04:50 AM


All times are GMT. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.