Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Unread 03-09-2007, 05:33 PM   #1
isolve
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
isolve is on a distinguished road
Smile Outbound call using Voipstunt not working

Has anyone experienced problem with outbound call using Voipstunt registered with Voxalot this morning? It has been working for several months.
isolve is offline  
Unread 03-09-2007, 08:33 PM   #2
voxod
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 15
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
voxod is on a distinguished road
Default

Yep, can't dial out with a Betamax service I have...internetcalls.com

Last edited by voxod; 03-09-2007 at 08:35 PM.
voxod is offline  
Unread 03-09-2007, 08:40 PM   #3
belchie
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
belchie is on a distinguished road
Default

I have also had problems today using POIVY. Am getting the engaged tone and error code '500' on my Greandsream handset. Everything is registered as usual, looks like a problem at poivy's end?
belchie is offline  
Unread 03-09-2007, 10:12 PM   #4
244751
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Canada
Posts: 88
Thanks: 2
Thanked 10 Times in 5 Posts
244751 will become famous soon enough
Default

Same here, I keep getting a busy tone
244751 is offline  
Unread 03-10-2007, 02:44 PM   #5
kurun
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Canada
Posts: 568
Thanks: 70
Thanked 147 Times in 115 Posts
kurun is a jewel in the roughkurun is a jewel in the rough
Default Cannot dial out using Voipcheap from Voxalot

Using Voipcheap as an "unregistered" in Voxalot, but dialling out does not work. I get a code 500 on the phone screen.

Dialling out from another line on same multi-account IP phone (GXP-2000), I can dial out on Voipcheap with no peoblem.

This was working for several months.

Other landline providers are working per the dial plan.

Not sure if the problem is in Voxalot or Betamax providers.
kurun is offline  
Unread 03-10-2007, 03:23 PM   #6
244751
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Canada
Posts: 88
Thanks: 2
Thanked 10 Times in 5 Posts
244751 will become famous soon enough
Default

I believe its the Betamax compamies, it appears they are blocking Voxalot. When I use my sipura, I am able to dial out but not when I use voxalot.
244751 is offline  
Unread 03-14-2007, 10:30 PM   #7
miranda_cba
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
miranda_cba is on a distinguished road
Default

same here, us.voxalot.com and eu.voxalot.com donīt work (with grandstream). Only au.voxalot.com is working but i guess itīll be banned soon. Only one thing: when i register to voxalot(us or eu) with xlite it DOES work. Any idea?
miranda_cba is offline  
Unread 03-15-2007, 05:38 PM   #8
The King
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 63
Thanks: 18
Thanked 4 Times in 4 Posts
The King is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by miranda_cba View Post
same here, us.voxalot.com and eu.voxalot.com donīt work (with grandstream). Only au.voxalot.com is working but i guess itīll be banned soon. Only one thing: when i register to voxalot(us or eu) with xlite it DOES work. Any idea?
Exact same situation for me.

X-lite working no problem at all. Have grandstream at home, and that isn't working.

Worst thing for me is I only started using my house phone (via grandstream) last week, and now it doesn't work I'm back on x-lite, aaaaagh!
The King is offline  
Unread 03-15-2007, 05:45 PM   #9
ymhee_bcex
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 9
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
ymhee_bcex is on a distinguished road
Default

Fellows,
If anybody is following voipbuster forum can you update us here as well when there is anything interesting... You know how Betamax works ... in order to get to the forum you need to register with voipbuster, and for that you need to download their softphone

Do Betamax people show up in that forums? or just irate users?
ymhee_bcex is offline  
Unread 03-15-2007, 05:46 PM   #10
The King
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 63
Thanks: 18
Thanked 4 Times in 4 Posts
The King is on a distinguished road
Default

In the interim does anyone know of other free call providers to the UK, someone who is not a part of the Betamax group?
The King is offline  
The Following User Says Thank You to The King For This Useful Post:
rossmurray (04-08-2007)
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Voxalot and Sipura/ATA Tutorial: A Comprehensive Walkthrough ctylor Voxalot General 5 04-28-2010 12:52 AM
Web Call Back not working 20070217 affinity Voxalot Support 24 03-02-2007 07:10 AM
Can't hear anything using Siemens C450 ip for outbound call using voipbuster 644923 Voxalot Support 2 12-21-2006 08:18 PM
Outbound Call Survey martin Voxalot Support 3 08-08-2006 07:32 PM
Call Forwarding - Not Working? ctylor Voxalot Support 2 05-02-2006 04:41 AM


All times are GMT. The time now is 04:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.