Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > SIP Broker Forums > SIP Broker Support

SIP Broker Support Support for the SIP Broker service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-14-2007, 08:17 PM   #1
yfm
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 29
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
yfm is on a distinguished road
Default SIP Broker Access Numbers and Dail Tone

I know I may have discussed this issue earlier. Nevertheless, I could not find a solution to it. I will appreicate if I have feedback from someone.

I have a SPA3102. I registered my PSTN line with Voxalot. If I access my Voxalot number through the SIP Broker PSTN gateway numbers I succeed,most of the time, in gaining access to the PSTN line dial tone after dialing the PIN. The problem is when dialing a number, some of the digits randomly get repeated. In other words if I dial 467-9654 it may be translated to 4667-9654 or 46677-9654 and so on. The numbers are translated correctly yet some of the numbers get repeated with no known reason.

My Voxalot account is also registered with an IPKall number. When using the IPKall number the above problem does not happen.

Can anyone help me in solvoing this problem?
yfm is offline   Reply With Quote
Unread 07-14-2007, 11:00 PM   #2
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

What DTMF setting do you have on the SPA3102 and also what Codec are the inbound calls using?
.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 07-15-2007, 02:45 AM   #3
ctylor
 
ctylor's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Vancouver, BC
Posts: 296
Thanks: 94
Thanked 53 Times in 27 Posts
ctylor will become famous soon enough
Default

Some of the 'fun' of touch-tones using voip. I am not surprised. Getting it to work right reliably is not always easy.
ctylor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.