Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 03-27-2006, 07:30 AM   #11
blanu
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
blanu is on a distinguished road
Default

MWI works here, although not on a SPA¹:

Code:
Mar 27 09:00:29 fritz voipd[916]: sipparser: 2 extra bytes ignored.
Mar 27 09:00:29 fritz voipd[916]: <<<udp Request: NOTIFY sip:xxxxxx@1.2.3.4
Mar 27 09:00:29 fritz voipd[916]: ua_rcvnotify: application/simple-message-summary
Mar 27 09:00:29 fritz voipd[916]: NOTIFY-Value = 0x0 (nvoice=0, nemail=0) xxxxxx
Mar 27 09:00:29 fritz voipd[916]: >>>udp Status: 200 OK
However, I'm wondering what the »sipparser: 2 extra bytes ignored« is all about...

Cheers,
Blanu.

¹) I'm using a Fritz!Box Fon.
blanu is offline   Reply With Quote
Unread 03-31-2006, 12:43 AM   #12
alfredwesterveld
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
alfredwesterveld is on a distinguished road
Default


Last edited by alfredwesterveld; 04-01-2006 at 08:41 AM.
alfredwesterveld is offline   Reply With Quote
Unread 03-31-2006, 07:16 PM   #13
evilbunny
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 176
Thanks: 0
Thanked 14 Times in 10 Posts
evilbunny is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by alfredwesterveld
p.s: I just made a donation for www.e164.org, www.sipbroker.com, www.voxalot.com because I think your service rocks .
I can't speak for the sipbroker guys, but we (e164.org) really appreciate it
evilbunny is offline   Reply With Quote
Unread 03-31-2006, 09:01 PM   #14
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

As do we alfred, thanks very much.
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 03-31-2006, 11:19 PM   #15
alfredwesterveld
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
alfredwesterveld is on a distinguished road
Default

No problem Evilbunny, Martin .

P.S:
at the sipbroker site it says:
Alfred, Australia - $10

But I am from the Netherlands :P

Last edited by alfredwesterveld; 04-03-2006 at 01:38 AM.
alfredwesterveld is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2006, 09:18 AM   #16
BJReplay
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 36
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
BJReplay is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by xisdn
It WORKS!!!

Thank you very much ... you guys are amazing!!!
Sandro
@xisdn, can you post your Spa3K settings that got VWMI working?

I've got 123456@voxalot.com in the Voice Mail Server field under Proxy & Registration on Line 1, but the little light isn't lighting up.

I can force it to light up by setting Message Waiting to Yes on the Line 1 Tab Supplementary Service Settings - so I know the SPA can tell my phone to turn on the light, but it doesn't seem to turn on when I have a message waiting (I just get the e-mail).

I must be missing something obvious, but I don't know what.
BJReplay is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2006, 05:38 PM   #17
alfredwesterveld
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
alfredwesterveld is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BJReplay
@xisdn, can you post your Spa3K settings that got VWMI working?

I've got 123456@voxalot.com in the Voice Mail Server field under Proxy & Registration on Line 1, but the little light isn't lighting up.

I can force it to light up by setting Message Waiting to Yes on the Line 1 Tab Supplementary Service Settings - so I know the SPA can tell my phone to turn on the light, but it doesn't seem to turn on when I have a message waiting (I just get the e-mail).

I must be missing something obvious, but I don't know what.
You should use <your number>@voxalot.com so if your number is 123456. Then you should use 123456@voxalot.com at the field voice mail server. That at least was my settings before the guys of voxalot.com changed structure of mwi! So maybe when I return to my home in a couple of days it ain't working anymore but it used to work...
alfredwesterveld is offline   Reply With Quote
Unread 04-20-2006, 10:12 PM   #18
martin
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,930
Thanks: 528
Thanked 646 Times in 340 Posts
martin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the roughmartin is a jewel in the rough
Default

Quote:
Originally Posted by alfredwesterveld
But I am from the Netherlands :P
Apologies Alfred, I will get this fixed
__________________
Martin

Please post support questions on the forum. Do not send PMs unless requested.
martin is offline   Reply With Quote
Unread 04-21-2006, 03:33 AM   #19
xisdn
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
xisdn is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BJReplay
@xisdn, can you post your Spa3K settings that got VWMI working?

I've got 123456@voxalot.com in the Voice Mail Server field under Proxy & Registration on Line 1, but the little light isn't lighting up.

I can force it to light up by setting Message Waiting to Yes on the Line 1 Tab Supplementary Service Settings - so I know the SPA can tell my phone to turn on the light, but it doesn't seem to turn on when I have a message waiting (I just get the e-mail).

I must be missing something obvious, but I don't know what.
Hi,
I'm actually out of country so I'm not able to test if my settings are still working on the sipura but when I tested it I did not put anything in the voicemail server field, I just activated the VMWI on the line1 tab and the light started coming up with a 20/60 secs delay after a message was left.
The only things I can tell you is that to make some phones work you have to play a little bit with the VMWI ring splash length to make it work.

I will do some more test as soon as I come back (after May 3rd).
xisdn is offline   Reply With Quote
Unread 04-21-2006, 08:23 AM   #20
alfredwesterveld
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
alfredwesterveld is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by martin
Apologies Alfred, I will get this fixed
No apologies needed Martin :P. It was just something I noticed :P. And you don't have to devote your time fixing it . Just improve voxalot.com like your are always doing with this precious time :P
alfredwesterveld is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vmwi in X-lite softphone 340742 Voxalot Support 3 03-01-2007 12:23 AM


All times are GMT. The time now is 06:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.