Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 02-19-2007, 09:14 AM   #1
Cris77
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cris77 is on a distinguished road
Default Caller ID is missing

I am using voxalot.com->voipdiscount
My number is a number by ipkall that is a service only for RECIEVING calls.
Can I set the caller ID in any way to this number?

The number is always missing and some people I know doesn't answer to
anonymous calls.

Do you have any work around?

Regards,
Cris
Cris77 is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 09:35 AM   #2
eliafino
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Italy
Posts: 131
Thanks: 10
Thanked 10 Times in 9 Posts
eliafino has a spectacular aura about
Default

If you use voipdiscount to make a call, you can register your mobile CLID in the voipdiscount software and go out with this number...
eliafino is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 10:12 AM   #3
Cris77
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cris77 is on a distinguished road
Default

Thank you for the suggestion!
I didn't know about this feature of Voidiscount....
The problem is that I don't have a cell phone
I tryed with the Voip number but I've just wasted and SMS.

I would like that my Voip number show up

- Cris
Cris77 is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 10:32 AM   #4
eliafino
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Italy
Posts: 131
Thanks: 10
Thanked 10 Times in 9 Posts
eliafino has a spectacular aura about
Default

Sorry, is only for mobile number... perhaps, in the future, also landline/VoIP-IN...

Elia
eliafino is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 10:48 AM   #5
david
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
david is on a distinguished road
Default

I have an account with one of the other betamax services, and I verified my Mobile's number with them to use it as my Caller ID, but it doesn't seem to work for me.

I've heard it will only work if you callout from the software client (not from an ATA). I haven't been able to get it to work from the software client or my ATA (at least for the US numbers I tried calling).
david is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 10:56 AM   #6
eliafino
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Italy
Posts: 131
Thanks: 10
Thanked 10 Times in 9 Posts
eliafino has a spectacular aura about
Default

In "Provider Details" -> "Advanced Mode"

From User: NumberOfYourVerifiedMobile (es. 0039347123456)
Username: YourBetamaxAccount

But in you Betamax Software, the number of mobile is 0039 and not +39!!!

Elia
eliafino is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 01:25 PM   #7
andy
 
Join Date: Apr 2006
Location: UK
Posts: 218
Thanks: 34
Thanked 22 Times in 19 Posts
andy will become famous soon enough
Default

I've read similar remarks in the Voipbuster forum - try registering with 00 not + as some ATAs do not support + which is mainly a GSM feature

As for IPKall, I doubt that this will be possible; some calls received via there seem to have another ID, maybe an outgoing server

Last edited by andy; 02-19-2007 at 01:29 PM.
andy is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 06:47 PM   #8
Cris77
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cris77 is on a distinguished road
Default

Yes, the number that they see is everytime different (7 and sometimes it's anonymous.

eliafino: I tried to put in "Provider Details" -> "Advanced Mode" -> From User: Mynumber (not verified) and it is still work ing the same way.

-Cris

Last edited by Cris77; 02-19-2007 at 07:12 PM.
Cris77 is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 07:58 PM   #9
ctylor
 
ctylor's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Vancouver, BC
Posts: 296
Thanks: 94
Thanked 53 Times in 27 Posts
ctylor will become famous soon enough
Default

It won't work period with that provider if you haven't verified the mobile number. However there are other providers that do offer outbound caller ID setting, especially if you just want a US number (like from IPkall) on your caller ID. I use Vitelity ( http://www.vitelity.com/?refer=tb. ) to accomplish setting my outbound caller ID to match my DID from Voxbone.
ctylor is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-2007, 09:27 PM   #10
Cris77
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cris77 is on a distinguished road
Default

vitelity.com is not a free service. It's a prepaid service and they want at least $35 to sign in. They lack trasparency: it is not easy to find how much they charge you. Actually I was not able to find this information on their site, yet.

Do you have any other alternatives?

-Cris
Cris77 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Caller ID at Voxalot amroe Voxalot Support 8 09-13-2007 04:58 PM
Caller ID no longer working on VPAD ATA Kars Voxalot Support 5 02-02-2007 09:21 PM
Caller can hear me clearly, but I cannot hear the caller jptg5Y Voxalot Support 0 01-21-2007 11:52 PM
Caller id block ? shezad Voxalot Support 2 10-27-2006 08:59 PM
Any one knows why my caller id is always "blah" yuzyin Voxalot Support 1 07-09-2006 11:41 AM


All times are GMT. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.