Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot Support

Voxalot Support Support for the Voxalot service.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 06-25-2008, 11:31 PM   #1
TheFug
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 80
Thanks: 3
Thanked 7 Times in 6 Posts
TheFug is on a distinguished road
Default GXP-2000 and Voxalot

Have setup my betamax providers at Voxalot, made dialplans, they seem to behave correctly with the test function, but now i don't get my GXP-2000 phone (Grandstream) registered with Voxalot, used all my correct info, has anybody tips for me, who has this combination running ? with other accounts i have no problems.
TheFug is offline   Reply With Quote
Unread 06-26-2008, 04:54 AM   #2
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by TheFug View Post
Have setup my betamax providers at Voxalot, made dialplans, they seem to behave correctly with the test function, but now i don't get my GXP-2000 phone (Grandstream) registered with Voxalot, used all my correct info, has anybody tips for me, who has this combination running ? with other accounts i have no problems.
Are you not able to make calls, receive calls....

Can you call *500 and/or *600 (or just 500 and/or 600)?

Last edited by emoci; 06-26-2008 at 05:05 AM.
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 06-26-2008, 06:58 PM   #3
TheFug
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 80
Thanks: 3
Thanked 7 Times in 6 Posts
TheFug is on a distinguished road
Default

Thank you, emoci,
The account reads "not registered" on the GXP2000 display, tried those numbers you mentioned, i get only a respond, when i dial *50 then it gives me again a dialtone , so before i try to dial the second zero of: *500
TheFug is offline   Reply With Quote
Unread 06-26-2008, 07:19 PM   #4
emoci
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,422
Thanks: 123
Thanked 369 Times in 282 Posts
emoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to allemoci is a name known to all
Default

Quote:
Originally Posted by TheFug View Post
Thank you, emoci,
The account reads "not registered" on the GXP2000 display, tried those numbers you mentioned, i get only a respond, when i dial *50 then it gives me again a dialtone , so before i try to dial the second zero of: *500
See PM...

Also, since it is reacting to *50, it means your GrandStream Fetaure Codes are getting in the way (this has nothing to do with registration, but when you manage to register, it'll interfere with your Dialing)
emoci is offline   Reply With Quote
Unread 01-09-2009, 12:11 AM   #5
rybshik
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
Posts: 67
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
rybshik is on a distinguished road
Default

My GXP-2000 does register with Voxalot, but I can not dial out. If I dial *600, I get an error message:
488 Not acceptable, Try different vocoder.

tried PCMU, PCMA, G729, so it is probably not about codecs.

I have just done firmware update, no difference.

Callcentric works fine with my GXP-2000

Last edited by rybshik; 01-09-2009 at 12:36 AM.
rybshik is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Call Forwarding Rules - Clarification Required Please Lanh Voxalot Support 3 12-03-2007 02:17 AM
SPA call forwarding where voxalot is active line 1 peters Voxalot Support 3 05-25-2007 08:44 AM
Voxalot --> Voxalot calls are not getting completed? Any issues shibukraj Voxalot Support 2 01-09-2007 04:16 AM


All times are GMT. The time now is 12:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.