Click Here To Visit SIP Broker  

Go Back   Voxalot / SIP Broker Support Forums > Voxalot Forums > Voxalot General

Voxalot General Voxalot discussion, tips, tricks and suggestions. Talk about them here.

 
 
Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-22-2008, 06:56 PM   #141
ataboy
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Greater London, UK
Posts: 198
Thanks: 36
Thanked 23 Times in 23 Posts
ataboy is on a distinguished road
Default

I have the same problem, except that in my case I get an error on the eu, us AND au servers (my usual server is eu as I'm in the UK).

Calls over Betamax dialled directly from my ATA work fine, as you would expect.
ataboy is offline   Reply With Quote
Unread 09-22-2008, 08:37 PM   #142
Chd
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Chd is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Chd
Default

I am too getting "Recv 503 Service Unavailable" with eu server
Chd is offline   Reply With Quote
Unread 09-22-2008, 10:17 PM   #143
technoboy
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
technoboy is on a distinguished road
Default Betamax (justvoip) not working via Voxalot

Have Betamax taken their bat home again? I, and 2 of my friends, use JustVoip via Voxalot. Currently, when calling out, we get the unobtainable tone.
I've just tried adding JustVoip as a gateway on my ATA and it works.
So it looks as though there are possibly problems again with Voxalot/Betamax operations.
Its a b***** nuisance!
technoboy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to technoboy For This Useful Post:
191727 (09-23-2008)
Unread 09-23-2008, 07:45 AM   #144
vincenzo
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Amsterdam, Netherlands
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
vincenzo is on a distinguished road
Default

I just want to say that I am getting the same problems people are getting here. Since yesterday around 15:00 I am not able to make outbound calls anymore.

Have 2 Voxalot accounts, one using Voipstunt, the other Voipbuster. My inbound calls to my Voipstunt number however DO work, which is very strange.

I cannot make outbound calls using either one of the Voxalot account...

Can the support team please look into this? I would really like to be able to make phonecalls again.

Thanks
vincenzo is offline   Reply With Quote
Unread 09-23-2008, 08:14 AM   #145
Windstorm
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Nijkerk, Netherlands
Posts: 30
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 5 Posts
Windstorm is on a distinguished road
Default Voxalot?

And where is voxalot?
aren't there bug fixers? or is this a sabotage action from Betamax?
Windstorm is offline   Reply With Quote
Unread 09-23-2008, 08:38 AM   #146
zoemcalister
Member
 
zoemcalister's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 49
Thanks: 4
Thanked 10 Times in 9 Posts
zoemcalister is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Windstorm View Post
And where is voxalot?
aren't there bug fixers? or is this a sabotage action from Betamax?
Same here, since yesterday I'm not able to make outbound calls through eu.voxalot icw Betamax services.
I don't suspect any sabotage action from Betamax though, since it's possible to make outbound calls using the us.voxalot server.
But it sure will make a difference to hear from the Voxalot people that they are working on the problem.
zoemcalister is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zoemcalister For This Useful Post:
191727 (09-23-2008)
Unread 09-23-2008, 09:05 AM   #147
191727
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 74
Thanks: 94
Thanked 6 Times in 6 Posts
191727 is on a distinguished road
Default

thanks for the concrete message. i was trying to make call through EU server using betamax accounts during yesterday and failed. after i read your comments i tried it via US server and it works fine. so, it should be something with voxalot EU server instead betamax bugs. hope the moderators and administrator will have a closer look at it and fix the problem. thanks in advance!

Quote:
Originally Posted by zoemcalister View Post
Same here, since yesterday I'm not able to make outbound calls through eu.voxalot icw Betamax services.
I don't suspect any sabotage action from Betamax though, since it's possible to make outbound calls using the us.voxalot server.
But it sure will make a difference to hear from the Voxalot people that they are working on the problem.
191727 is offline   Reply With Quote
Unread 09-23-2008, 09:57 AM   #148
vincenzo
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Amsterdam, Netherlands
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
vincenzo is on a distinguished road
Default

Same here, a switch to the US server worked for me.
vincenzo is offline   Reply With Quote
Unread 09-23-2008, 04:48 PM   #149
flaquadrat
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vienna, Austria
Posts: 91
Thanks: 29
Thanked 15 Times in 14 Posts
flaquadrat is on a distinguished road
Default

hi!

strange ... for me switch to other voxalot server is not working:
tested with:
1) eu.voxalot.com
2) us.voxalot.com
3) au.voxalot.com

vsp: voipcheap.com, smsdscount.com and intervoip.com

calling direct (*not* via voxalot) using SIP.VOIPCHEAP.COM or SIP.SMSDISCOUNT.COM is working perfektly!

the "best" of all is that query on Service Status is giving "operational" status for all services!!!???
au.voxalot.com Operational
eu.voxalot.com Operational
us.voxalot.com (Proxy 1) Operational
us.voxalot.com (Proxy 2) Operational

.. and incomming calls are working. echo test (*600) is working. *500 is working .... ?????

all outgoing calls ar giving bussy signal (ocupied) ????

regards,
fla

Last edited by flaquadrat; 09-23-2008 at 04:56 PM.
flaquadrat is offline   Reply With Quote
Unread 09-23-2008, 06:17 PM   #150
441516
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: W.Yorkshire, United Kingdom
Posts: 128
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
441516 is on a distinguished road
Default

Same thing here but tried with port 443 and everything works fine. Just change ports to 80 or 443 both works.
441516 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Betamax / Fritz!Box / Voxalot mercator Voxalot Support 3 04-28-2007 04:44 PM
No busy tone with Betamax via Voxalot tomblandford Voxalot Support 5 04-18-2007 10:03 AM
How can I callforward with Betamax and Voxalot? cheteip Voxalot Support 5 03-21-2007 01:24 PM
Betamax and Voxalot: Voxalot Action Required mercator Voxalot Support 2 03-20-2007 08:58 PM
Per chi vuole sostenere la causa VoXaLot & PBXes contro Betamax eliafino Voxalot Supporto Italia 0 03-20-2007 10:13 AM


All times are GMT. The time now is 07:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.