Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (http://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (http://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Bad quality when using Voxalot (http://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=86)

mercator 04-14-2006 05:51 AM

Bad quality when using Voxalot
 
Hello

I am using my VoiP device (FRitz!Box) for callthrough purposes: I am calling it using a cell phone (through a VoIP line), enter a password and get a line to dial out again.

Things work fine if I configure the device so I call out through sipdiscount directly. However, if I am calling out through Voxalot (which is configured to route the call through sipdiscount), I am almost always getting such bad quality that I have to cancel the call.

FYI codec settings in Voxalot = standard = g729;ilbc;gsm;ulaw;alaw

Thanks for your help,
Mercator :confused:

martin 04-14-2006 06:16 AM

Hi,

Have you tried taking out some of the Codecs in the provider settings in VoXaLot?

mercator 04-15-2006 03:04 PM

Moven the ulaw and alaw to the beginning. Did not help...


All times are GMT. The time now is 08:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.