Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (http://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (http://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Vmwi (http://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=9)

xisdn 02-27-2006 12:42 PM

Vmwi
 
Hello,

I have a sipura3k and an acct with voxalot, I like the VoiceMail but i don't get any Voice Mail Waiting Indication (the light on the phone does not turn on when there is a message).
I was wondering if the problem is in my configuration or if you guys don't support VMWI yet.

Thanks,
Ciao

martin 02-27-2006 01:22 PM

Hi,

It is on our todo list. As we provide dynamic VM provisioning we need to customise one piece to implement this.

We will post here once its done.

xisdn 02-27-2006 10:36 PM

Thanks Martin ... having the little light coming back to life would be totally great :) ...

alfredwesterveld 03-05-2006 10:04 AM

Quote:

Originally Posted by martin
Hi,

It is on our todo list. As we provide dynamic VM provisioning we need to customise one piece to implement this.

We will post here once its done.

I was wondering if it is hard to implement this service?

P.S: I think voxalot rocks :)

xisdn 03-16-2006 08:34 AM

Donations???
 
Hello,

This service would be very important for me, I don't know if you guys accept donations but ...

if I decide to donate would that somehow speed up the process?

Thanks in advance.
Sandro

martin 03-17-2006 04:59 PM

Could you please test this now?

xisdn 03-18-2006 08:19 PM

It WORKS!!!

Thank you very much ... you guys are amazing!!!
Anyway, doing some testings I've found another little bug (I think):

I tried changing my email address but my VoiceMail messages are still going to the email address I have used for registering the first time.

Let me know if you need some testing.

Thanks,
Sandro

ADDED:
after some more extensive testing everything works like a charm for me so the only missing thing is the opportunity to send the calls to voicemail after a certain amount of time that the phone is ringing.
To find a workaround i tried playing a little with the "Cfwd No Ans Dest" on the sipura3k to redirect the calls after 20 seconds, I've tried redirecting the call to myself hoping that in that way it will go to voicemail ... unfortunately no luck. I tried the same links that worked for me on the call forwarding (remember my previous post?) but unfortunately no luck, do you have any suggestions?

Once again thanks ... please let me know if I can help!

Ciao,
Sandro

martin 03-19-2006 10:56 AM

Im glad it worked out for you. Your request is on our todo list. Thanks.

richard 03-23-2006 12:51 AM

Hi Martin

Just wondering if MWI support for eyeBeam is on your list of to-dos ;-)

Richard

alfredwesterveld 03-26-2006 08:59 PM

I can't get the MWI to work. My Message Indication is always on. I would please like to no correct settings for SPA-941.

Many Thanks,
Alfred


All times are GMT. The time now is 07:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.