Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (http://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (http://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   call state: Invalid !! why ?? (http://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=7176)

mohnashaat 12-25-2010 11:11 PM

call state: Invalid !! why ??
 
I am facing a strange problem, i am using my voxalot account for my outging voxalot calls via gateways in my spa3102, it's been over a year that is working very good. since several weeks, all calls are ok except one, when i call that number, i got a busy tone and on th info page, i see the call state invalid. i didn't change anything, maybe te telephone device itself, but i tried the old one with the same result.

any one can help?

mohnashaat 01-11-2011 05:29 PM

i tried to add voxalot code before the number and it worked, i.e. *010xxxxxx, but after maybe 2 weeks, the situation came back even with *010


All times are GMT. The time now is 05:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.