Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (http://forum.sipbroker.com/index.php)
-   SIP Broker Support (http://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Mexico access numbers (http://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=2668)

wycodreams 12-18-2007 04:47 PM

Mexico access numbers
 
Many weeks ago, the sip broker access numbers in Mexico (Guadalajara, Monterrey, Mexico city), dont work. What happen?

emoci 12-19-2007 09:36 PM

Quote:

Originally Posted by wycodreams (Post 14809)
Many weeks ago, the sip broker access numbers in Mexico (Guadalajara, Monterrey, Mexico city), dont work. What happen?

I can confirm that these numbers are still not working...

Guadalajara and Mexico City come up with number not in service, whereas Monterrey comes up busy...

This is probably an issue with AJ-TEL Communications Network....

martin and/or craig will probably try to get in touch with AJ-TEL Communications Network if they have their contact info

green 01-29-2008 11:18 PM

Just want to confirm that situation is still the same.
I thought that it might be a local cell phone company limitation (I'm currently in Mexico) but after this I checked the numbers from my voip line and finally found this thread.

dynamitemedia 04-16-2008 11:14 PM

mexico still not working
 
these guys are still down as well, no answer when trying to contact them thru their webpage either

jrvela 05-05-2008 03:51 PM

Is it possible that they got shut down by COFETEL ( COFETEL ) ? According to the Federal Law of Telecommunications, only licensed (by COFETEL) service providers ( Voice and Data) can connect to public networks. If the these guyes were not licensed and somebody filed a complaint, they probably got a fine and were shut down. Usually COFETEL does not police this, but licensed providers do and if they find somebody operating without a license they file a complaint with COFETEL, which can take action as per the mentioned law.

So whomever wants to offer access will have to be licensed. Because of the cost, we may never see this. Too bad.

If somebody close to AJ-Tel can comment on this, we could get clarification.

MarkosJal 09-28-2008 04:48 PM

Those remaining numbers that are posted here for access from mexico are MCM or Megacable Communications. The DIDs come from a Licensed provider, although, as you may find here and in other Posts in PBXes.com or voxalot, MCM (or V2 another MCM company)obviously has some problems with using SipBroker/Voxalot, and PBXes with their services, which is likely the reason they are not working.

They would rather you pay them $0.20 per minute to call the USA than Pay a fraction of that with another provider.

andrevivar 01-09-2019 06:33 PM

NUMBERS HAS BEEN REMOVED DUE change numbering plan


All times are GMT. The time now is 09:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.