Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (http://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (http://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Can not register to provider??? Solution! (http://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=1458)

wilsonhlacerda 04-26-2007 01:57 PM

Can not register to provider??? Solution!
 
See post #29 of this topic:
http://forum.voxalot.com/voxalot-sup...n-pbxes-3.html

You can do this temporary solution till VoXaLot and the provider solve their incompatibility.

mgoebel 04-26-2007 03:22 PM

And here comes the permalink
 
Great solution! Felicidades, Wilson.

I've seen you struggle very hard in the last days to achive it. Here is the permalink to find your description directly:

http://forum.voxalot.com/voxalot-sup....html#post8239

So you dont have to say "See post #29 of this topic" anymore.

I would even put it as a sticky post on top of the page.

wilsonhlacerda 04-29-2007 04:22 AM

I've seem in PBXes' forum that they have some handling problems with G729 (and I experienced them) so I suggest to all of you that decide to use this temporary solution to disable G729 from your ATA/softphone.


All times are GMT. The time now is 08:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.