Voxalot / SIP Broker Support Forums

Voxalot / SIP Broker Support Forums (http://forum.sipbroker.com/index.php)
-   Voxalot Support (http://forum.sipbroker.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   FritzBox 7270 setup (http://forum.sipbroker.com/showthread.php?t=7366)

nogenius 07-11-2011 10:22 PM

FritzBox 7270 setup
 
Hi everyone,

I am not sure if it is just too late or if I am juts not smart enough: I was not able to setup voxalot in my FritzBox 7270.

I have tried for hours now and just did not succeed. Any help is welcome. I need to fill out the following and have tried several combinations:

Internetrufnummer: <User ID>
Anzeigename (Display name): <blank>
Benutzername (Username): <User ID>
Registrar: eu.voxalot.com
Proxy-Server: eu.voxalot.com / <blank>
STUN-Server: <blank>

The result is an error message saying: Not Found (404)

Any help is very welcome!

Thanks in advance!

majo 07-15-2011 07:49 AM

hi,
i am also using fritzbox without any problem. You can leave proxy-server empty.
Does your fritzbox connected directly to internet or behind another router?
What is your DSL provider and in which country if other than germany?

Regards.

Majo

PS: don'T use wizard to configure voalot and also make sure use of pvc 2 is cleared/unchecked


All times are GMT. The time now is 10:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.